Кількість
|
Вартість
|
||
|
Напівфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання. Це дзеркальне покриття зі смаком білого шоколаду, містить 30% білого шоколаду. Гель готовий до вживання.
Призначення: покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, включаючи торти-морозиво, фрукти.
Торти, декоровані гелем "Міраль", відрізняються своєю дзеркальною поверхнею і глянсовим блиском."Міраль" не тече, після розрізання торта зріз залишається чистим і не змащується.Відрізняються блиском з «дзеркальним ефектом», який залишається незмінним навіть після заморозки.
Технологічні рекомендації із застосування: підігріти до температури 50-60 °С в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Акуратно перемішати продукт, щоб не утворилося повітря всередині та покрити виріб.
Виробник: Master Martini
Країна виробника: Італія
Упаковка: 5 кг пропіленові відра, призначені для зберігання харчових продуктів
Фасовка: від 1 кг
Термін придатності: 12 місяців
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці