Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

Як правильно обирати шоколад?
Якщо в крамниці ми обираємо продукти, враховуючи такі фактори як сезонність, зовнішній вигляд, запах, ціна, то обирати шоколад потрібно, виходячи з кінцевої цілі його використання.
Для корпусних цукерок ми обираємо один, для шоколадних фігур - зовсім інший (повірте, це дуже спростить Вам життя і запитання "що я зробила не так" зникнуть самі по собі).

Отже, шоколад, окрім поділу на види, має ще класифікацію текучості (напевне, не раз помічали ось такі позначки на упаковці).
Більш текучий шоколад, з більшою кількістю какао-масла у складі, створює тверду, тонку, блискучу капсулу, яку легко дістати з полікарбонатної форми. Він вважається ідеальним для корпусних цукерок .

Менш текучий шоколад, з меншою кількістю какао-масла у складі, навпаки, створює менш тверду, проте товсту та матову капсулу. Використовуйте його для створення шоколадних фігур.

А тепер найцікавіше, розшифруємо Вам ступені текучості шоколаду:⠀
ﻩ Найкраще підходить для начинок, кремів чи морозива
ﻩﻩ Обирайте його для створення шоколадних фігур
ﻩﻩﻩ Універсальний
ﻩﻩﻩﻩ Ідеальний для цукерок, які занурюємо в шоколад, а також для тонких корпусних блискучих цукерок чи гострих шоколадних форм
ﻩﻩﻩﻩﻩ Найбільш текучий, знадобиться Вам для декорування печива тонким шаром шоколаду.

P.S. Не забувайте, яким би текучим не був шоколад, без правильного темперування результат може бути доволі неочікуваним.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!