Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

Трімолін чи глюкозний сироп?
Не хвилюйтеся, у нас є і те і інше . Проте, хочемо Вам наочно продемонструвати їхню різницю .
Сироп глюкози:
- виготовляють на основі кукурудзи чи картопляного крохмалю
- коефіцієнт солодкості - 0.33
- виконує підсолоджуючу функцію та є антикристалізатором цукру
- прозора рідина без вираженого аромату
- використовують у кондитерській та хлібопекарській справі з метою запобігання кристалізації цукру та сповільнення "цукрування" крохмалю у випічці. Якщо простими словами, то сироп глюкози допомагає виробам бути більш "пластичними" та довше залишатися свіжими
- незамінна глюкоза у приготуванні меренги, дзеркальної глазурі, мусів та шоколадних цукерок

Трімолін:
- інвертний цукор, результат гідролізу сахарози
- коефіцієнт солодкості - 1.27
- біла солодка паста без запаху
- в його складі глюкоза та фруктоза
- в рази солодший за звичайний цукор
- використовують трімолін, як стабілізатор для круасанів, булочок, тістечок????, морозива та сорбетів
- не кристалізується, зберігає вологу, м'якість та "повітряність" десертів, покращує текстуру тіста, не дає сформуватись кристалам льоду у заморожених десертах, зберігає помадки та цукерки гладенькими, блискучими і запобігає тріщинам
- збільшує термін зберігання десертів

Важко сказати, що краще використовувати, адже все залежить від кінцевої цілі. Проте ми впевнені, що як глюкозний сироп, так і трімолін не раз стануть вам у нагоді.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!