Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

CAFFITALIA
МАЙСТЕР-КЛАС:
"Знайомство з новинками
Sosa Ingredients"
Шеф: Дмитро Дударенко - провідний кондитер і шоколатьє
Місце проведення: Пекарня-кондитерська SHOco.

Основним завданням майстер-класу було познайомити учасників з новинками Sosa та навчити технологічним тонкощам в застосуванні у кондитерському виробництві
Увага була приділена і структурам, і сполученням смаку та аромату, і новим тенденціям в сучасній гастрономії
На МК Дмитро готував свої авторські десерти: Ягідна Opera, Кейк Lavadora і Кейк Rojo-negro, які розробив з використанням високотехнологічної та інноваційної продукції Sosa
Смородина компоте Sosa використовувалася для ягідного ганашу і крему в складі десерту Ягідна Opera.
Сублімовані фрукти Sosa: вишня і суниця, увійшли до складу бісквіту Джоконда і внесли тонкі фруктові нотки, а ніжний рожевий відтінок коржу надав порошок буряковий Sosa.
При створенні віртуозного десерту кейк Rojo-negro Дмитро Дударенко познайомив з пастою Mont Blanc Sosa для шоколадного крему.
Шоколадний велюр був пофарбований жиророзчинним порошковим фарбником Sosа.
Кейк Rojo-negro
В якості текстуризатора пісочної основи кейку Lavadora Дмитро використовував Мальтодекстрин Sosa, продемонструвавши можливості цього інгредієнта
Для просочення бісквіту він запропонував конфітюр манго
До складу конфітюру манго увійшли маракуя компоте та кріспи маракуя вологостійкі Sosa.
А для бісквіту Юзу був запропонований компоте Юзу Sosa.
Рівний насичений колір гляссажа Дмитро створив за допомогою водорозчинного барвника Sosa і кандурину золото Sosa.
Кейку Lavadora
ХОЧУ НА МАЙСТЕР-КЛАС
Підпишіться, щоб дізнаватися першими про майбутні події