Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

Секрети кондитерського велюру
Велюр є і буде одним із трендових декорів для тортів та тістечок. Погодьтесь, виглядає дуже стильно та й ніяк не впливає на смак самого виробу, оскільки покриває поверхню тонесеньким шаром та не проникає всередину.
На даний момент існує два способи декорування Вашого виробу велюром:
- придбати його в балончику
- приготувати самостійно.

Почнемо з останнього. Чи знали Ви, що для приготування велюру Вам знадобиться лише два інгредієнти, які завжди є у наявності в нашій онлайн крамниці (та й у шоу-румі теж)?

Отже, відкриваємо таємну таємницю - для велюру потрібно з'єднати шоколад та какао-масло в пропорції 1:1. Якщо потрібен темний велюр, використовуємо чорний чи молочний шоколад, якщо світлий або кольоровий - білий.
Спершу, окремо один від одного (шоколад та какао-масло мають різну температуру плавлення), розтоплюємо інгредієнти на водяній бані, а потім з'єднуємо між собою.
Далі залишається пофарбувати отриману масу жиророзчинними або гелевими барвниками (водорозчинні не завжди справляються з велюром) та "заправити" фарбопульт.

Дуже важливим є момент температури як велюру, так і виробу. Температура велюру не повинна перевищувати 30 градусів (хоча цей показник може коливатися в залежності від потужності фарбопульту), а виріб, який збираєтесь декорувати, бажано добряче "заморозити" (для мусових - в морозильній камері, для кремових - спершу в холодильній, потім, вирівнявши поверхню шпателем, у морозильній).

А далі - все просто. Робота, схожа на роботу з аерографом. Так само "будуємо" стінки, щоб велюр не розлітався по всій кухні, і декоруємо наш виріб на відстані 20-25 см.

Якщо ж Ви вже придбали велюр у балоні (вистачає для декору 8-9 тортів), процес декору буде ідентичним тому, що описали вище. Зазначимо лише, що мінусом такого велюру є обмежена виробниками палітра відтінків, а плюсом - те, що нам не потрібен фарбопульт.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!