КАТАЛОГ
0
Понад 5 років на ринку України
Понад 3000 найменувань товару завжди в наявності
Вы можете позвонить нам на горячую линию по номеру +38 (066) 813 32 13

Или оставьте заявку на обратный звонок. Перезвоним в ближайшее время
Отправляя форму вы соглашаетесь с политикой конфиденциальности
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

А Ви знаєте такі терміни?
Сьогодні, ми продовжимо екскурс у світ десертів та їхніх складових. Підвищуємо рівень своєї кулінарної грамотності.
Меренга. Для більшості, красиве та не зовсім зрозуміле слово, а для нас з Вами - це не просто безе. Це - кулінарний шедевр. Італія, Франція та Швейцарія бачать цей десерт (чи доповнення для нього) по-своєму, але одна і та ж технологія прослідковується для кожного із них. Це збиті з цукром та запечені яєчні білки. Пам'ятаєте, як у дитинстві, ми ласували тим самим безе з тягучою серединкою? І для більшості із нас це була найсмачніша частина цього десерту.

Крем шантійї, інтригує? Якщо перекласти українською - це всього-навсього збиті вершки із додаванням ванілі. Вважається, що їхнім винахідником був француз у далекому 17 ст. У сьогоденні ж - універсальний інструмент для декору тортів, десертів, а також морозива.

Бонбон'єрка - не що інакше, як святково оформлена коробка для цукерок чи макарунс. Давним-давно, бонбон'єрки виготовлялися з дерева чи металу для тривалого зберігання цукерок. А вже сьогодні - це невід' ємний атрибут кожного кондитера.

Дзеркальна глазур - ефектне глянцеве покриття сучасних тортів та тістечок. Це краще, ніж "вишенька на торті", це своєрідний фініш. Важливо! Слідкуйте за температурою глазурі. Для фінішного покриття торта, достатньо 32°, а сам торт, перед покриттям, бажано охолодити. Важливо! Якщо плануєте використати глазур для формування "патьоків", її температура не повинна перевищувати 28°.

Супрем - ніжна начинка для тортів . В її складі - желатин, молоко, вершки, цукор, яєчні жовтки, білий шоколад та сік естрагона. Саме супрем може стати "фішкою" Ваших мусових тортів.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!