Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

А Ви знаєте такі терміни?
Щоразу підбирати терміни стає все важче. Але, поки ще маємо кілька "козирів" у рукаві.
Ловіть.
Антреме. Саме завдяки цьому десерту, у Франції можна було отримати статус маестро-кондитера. Основа його - мус, всередині якого заховані фруктові кулі, ягоди, кріпси, бісквіт, мигдалеве борошно, фісташки. Одним словом, все, на що вистачить вміння та фантазії кондитера. Такий десерт може містити в собі 5, а то й 6 шарів, абсолютно різних за своїми смаковими особливостями.

Фламбування або "обпікання полум'ям". Досі ведуться дебати - чи впливає цей процес на смак страви, чи більше таки для ефектної подачі . Для фламбування готову страву поливають спиртом, коньяком чи ромом (найвищої якості) та підпалюють. Вважається, що оволодіти мистецтвом фламбування може далеко не кожен, оскільки цей процес ризикований та доволі небезпечний.

Каллісон (не кальсони ). Традиційний французький десерт, що виготовляється з мигдалю, зацукрованих фруктів та глазурі. Кажуть, що за своїм смаком чимось нагадують марципани, проте, відрізняються формою. Це - немов пелюстка, нижній шар - прісне тісто, далі марципан або диня, а зверху - глазур. Цікаво, що даний десерт оповитий чималою кількістю легенд, проте, одна з них полюбилася сентиментальним французам найбільше. За цією легендою саме ці цукерки викликали посмішку на обличчі завжди зажуреної Жанни , нареченої короля Рене, під час їхнього весільного бенкету.

Панакота. Для усіх, хто від здивування підійняв брови, ми не будемо розповідати, що це десерт, виготовлений із вершків, молока та цукру, Ви й самі це прекрасно знаєте. Хочемо розповісти, що давним-давно, рецепт панакоти був не таким, яким ми знаємо його зараз. Спершу, вершки нагрівали з рибними кістками , додавали до них фрукти, ягоди та доводили до певної температури.. Як же потім ті кістки витягували , то вже зовсім інакше запитання. Добре, що ми живемо в епоху желатину .

Хлібний суп. Це обов'язкова складова північно-європейської кухні. Цю страву поїдають в Данії, Швеції, Фінляндії та Латвії.
Спершу, хлібні сухарі замочують у гарячій воді, з додаванням меду та цукру, на кілька годин. Коли основа готова, її підігрівають до певної температури, додаючи зварені в цукровому сиропі фрукти та збиті вершки. Страву подають холодною. Відверто, навіть не знаємо чи спробували б ми такий шедевр, а Ви?
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!