Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

А Ви знаєте такі терміни?
Сьогодні у нас back to basics, повертаємося до азів кулінарних термінів. Напевне, комусь вони здадуться елементарними, а хтось, можливо, чув, але не вдумувався чи не цікавився. Нічого, ми зробимо це для Вас.
Темперування шоколаду - це охолодження отриманої, після розтоплення на водяній бані, маси до температури близько 30° швидкими рухами на твердій рівній поверхні. Саме під час темперування відбувається рівномірна кристалізація частинок какао-масла, яке є невід'ємною складовою шоколаду. Відомо, що, чим менше кристалів , тим смак шоколаду буде ніжнішим. Саме завдяки темперуванню на поверхні шоколаду не утворюється сірий наліт (жирове посивіння), вироби блискучі, тверді та "хрумкі".

Термостабільність ️- цей термін відноситься і до шоколаду, і до кондитерського декору, і до начинок. Така властивість дозволяє інгредієнту не згорати при високих температурах та залишатися м'яким після охолодження. Кажуть, що термостабільний шоколад витримує нагрівання аж до 220°.

Бісквіт Джоконда - мигдалевий бісквіт із мінімальною кількістю борошна. Так-так, названий на честь тієї самої Мони Лізи та є основою відомого торта "Опера". Він легко згортається у рулет, не тріскається, ідеально впитує сироп, проте не розмокає та не кришиться. Весь секрет у тому, що яйця тут збиваються не з цукром, а з мигдалево-цукровою пудрою.

Намелака - ну дуже вершковий крем. Він має ніжну, майже мусову, текстуру. Використовується як для декорування виробів, так і для багатошарових десертів: еклерів, профітролей тощо. Цікаво, що техніку його виготовлення розробила добре відома нам французька компанія Valrhona ️.

Горіхи Макадамія - унікальні в своєму роді . Вони не лише найдорожчі у світі, а й вирощується в меншій кількості навіть, аніж чорна ікра. Спокушають вони не тільки своїм вишуканим смаком, а ще й дуже корисні. Кажуть, що ці горіхи допомагають виводити холостерин з організму.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!