Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

Білий шоколад - у чому ж різниця?
Білий шоколад, як відомо, не має у своєму складі какао-порошку, відсутністю якого і завдячує своїм кольором. Проте, один і той самий шоколад не завжди можна використати для різних цілей.
Ось невелика "шпаргалка" для Вас:⠀

Callebaut Velvet 31.1%. Шоколад має понижений вміст цукру та виражений смак молока , який часто проявляється в кінцевому смаку того чи іншого виробу. Використовуйте його для мусів (але обережно з пропорцією), кремів, ганашу, корпусів цукерок та вичурних декорів. Хороше співвідношення ціна-якість.

Callebaut W2 28%. Збалансований вершково-молочний смак із легкими нотками ванілі. Саме його часто називають універсальним та по-справжньому бельгійським, оскільки виготовляється з молока корів, які пасуться виключно на бельгійських луках. Ідеальний шоколад в батончиках, полих фігурах, морозиві, соусах та мусах.

Cacao Barry Zephyr 34%. Легко підсолоджений шоколад із гладкою текстурою та насиченим смаком цільного молока. Ідеальний для начинок макарон, глазурування цукерок та виготовлення тонкого, наче порцелянового, декору. Завдяки високій текучості підходить для виготовлення велюру.

Belcolade Blanс Selection 29.5%. Цей шоколад дуже легко темперується, йому притаманний збалансований смак із молочними нотками. Можна використовувати як в ганаш, так і в мус, "макати" цукерки та створювати фігури для топ-тортів. Ідеально тримається на фруктах, тому сміливо декоруйте ним полуницю .

Natra Cacao 29.7%. Завдяки своїй підвищеній "текучості" підійде для шоколадних фонтанів, "покривання" шоколадних виробів та шоколадних фігурок будь-якого розміру.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!