Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

10 секретів роботи з шоколадом
Здавалося, начебто нічого важкого - взяли шоколад, розтопили на водяній бані і готово, можна починати робити корпуси для цукерок, декор, начинки і т.д. Але, часто, шоколад привносить свої корективи в наші плани.
Кажуть, він - як жінка, натура тонка, проте з характером. До нього треба знайти правильний підхід . Ловіть кілька лайфхаків.

1️⃣ Сірий наліт. Біда багатьох кондитерських спроб і задумів. Сірий наліт з'являється лише на "старому" шоколаді? Абсолютна брехня. Насправді, він може утворитися при невідповідності температурного режиму. Свіжий шоколад може "посивіти" навіть у момент, коли його дістають із холодильника. Отже, правило перше: починаємо працювати з шоколадом, якщо його температура близька до температури тіла (ну і наявність спеціального термометра тут просто життєво необхідна).

2️⃣ Якщо Ви покрили торт шоколадною глазур'ю чи використали в декорі шоколадні фігури, не поспішайте ставити його в холодильну камеру. Нехай шоколад застигне при кімнатній температурі (в ідеалі при 18-20 градусах).

3️⃣ Для того, щоб шоколад швидше розтопився, розламайте його на шматочки однакової форми (тепер розуміюєте, чому професійний шоколад випускають у калетах чи дропсах однакової форми та розміру?).

4️⃣ У процесі розтоплення шоколаду, помішуйте його дерев'яною чи силіконовою лопаткою. Важливо! Не допускайте потрапляння крапель води в шоколад. Навіть одна її крапля може вплинути на кінцевий результат .

5️⃣ Якщо Ви ще не встигли придбати термометр, то ось як можна перевірити температуру шоколаду. "Капніть" собі ним на внутрішню сторону зап'ястя. Крапля шоколаду не повинна його ні обпікати, ні холодити.

6️⃣ Якщо змішати розтоплений шоколад, яєчні жовтки, вершкове масло та додати до цієї суміші взбиті білки, то отримаєте майже готовий десерт - шоколадний мус.

7️⃣ Коротка схема темперування шоколаду:
➡️розтоплюємо на водяній бані
➡️ охолоджуємо до 26-27 градусів
➡️ нагріваємо до 30 градусів
➡️потім плавно до 32.
Готово! Для білого та молочного шоколаду температура може бути на 1 градус вищою.

8️⃣ Як перевірити готовність шоколаду? Нанесіть його тоненьким шаром на пергамент чи папір. Дайте шоколаду застигнути. Через 6-7 хвилин спробуйте від'єднати його. Якщо все вдається і поверхня шоколаду блискуча та гладка - значить шоколад повністю придатний до роботи.

9️⃣ Шоколад важливо зберігати в сухому темному місці при стабільній температурі від 12 до 18 градусів. Упаковка його повинна бути закритою, без можливості проникнення у неї світла чи повітря.

1️⃣0️⃣ Якщо шоколад дуже швидко став густим (кристалізувався), додайте до нього підігрітий шоколад з вищою температурою або підігрійте шоколадну масу в мікрохвильовій. Тут важливо не переборщити з температурою та постійно помішувати масу.

Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!