Залиште свій номер телефону і ми перетелефонуємо Вам!
Ви можете зателефонувати до нас самостійно:
+38 (066) 813 32 13
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Click to order
ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ
Total: 
Телефон
E-mail
Заповніть це поле, якщо бажаєте отримати електронним листом інформацію про своє замовлення.
Я маю промокод:
Якщо у вас є промокод, не забудьте активувати його, натиснувши кнопку Активувати.
Коментар:
Залиште нам своє повідомлення, якщо це потрібно.
Payment method

Коротка інформація, яка допоможе Вам більше дізнатися

про умови доставки

  • Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою: 100 грн. Відправка відбувається кожного робочого дня.
  • Мінімальна сума замовлення для відправки Укрпоштою: 1000 грн. Відправка відбувається один раз в тиждень (в п’ятницю).
  • Якщо сума замовлення до 2500 грн. - вартість доставки оплачується покупцем при отриманні посилки.
  • Якщо сума замовлення дорівнює (або більша) 2500 грн., а замовлення було оформлено за роздрібними цінами, що вказані в онлайн-крамниці caffitalia.com.ua без додаткових знижок - вартість доставки до відділення оплачується продавцем при відправленні посилки.
  • Орієнтовну вартість доставки Вашого відправлення можна дізнатися одразу в корзині, під час оформлення замовлення. Ми не працюємо за Накладними платежами.
  • При оплаті замовлення, комісію банку сплачує користувач послуги, тобто покупець.
  • Після повної оплати, необхідно відправити SMS на номер телефону +38 (066) 813 32 13, вказавши прізвище замовника, суму та час переказу.
  • Відправка замовлення відбувається на наступний робочий день після оплати та отримання SMS сповіщення з підтвердженням. За винятком випадків, коли для повного формування замовлення потрібна додаткова поставка товару на склади дистриб'ютора.

Більше ТУТ

БЛОГИ

10 порад для ідеальних макарон
Дотримуючись цих зовсім не хитрих, але дуже важливих правил можна без особливих зусиль приготувати куди красивіші та смачніші макарони, аніж в будь-якій французькій кондитерській.
1. Точність інгредієнтів та температури. Тому, спершу переконайтесь у точності показників Ваших ваг та придбайте кухонний термометр.

2. Усі інгредієнти готуйте заздалегідь, виклавши їх на кухонну поверхню в порядку використання.

3. Якісне мигдалеве борошно дрібного помолу. Без нього макарон не приготуєте (у нас завжди в наявності ). Записуйте лайфхак - перед початком приготування, просійте окремо мигдалеве борошно через сито. Саме так Ви отримаєте продукт однакового помолу та "консистенції".

4. Яєчний білок повинен бути кімнатної температури. Обов'язково відділіть білок від жовтка та дайте йому трішки "постояти" (хотіли написати "подихати" ).

5. При нагріванні цукрового сиропу не варто зловживати інтенсивним помішуванням. Слідкуйте, щоб частинки сиропу не потрапляли на стінки ємкості, так ризикуємо пригоранням та частковою втратою інгредієнта.
❗45° - це максимальна температура нагріву меренги.

6. Макаронаж. Меренгу додають в три порції, легенько перемішуючи лопаткою від країв до центру. Саме так ми отримаємо потрібну консистенцію та захистимо від тріщин шапки макарон.

7. Кулінарний пергамент та професійні силіконові коврики - ідеальні поверхні для випікання.

8. Швидкими точними рухами розприділіть масу для макарон із кулінарного ріжка на поверхню для випікання.

9. Не потрібно одразу класти противень в духовку. Спершу, кілька разів стукніть ним об стіл (щоб позбутися небажаного повітря) і дайте трішки часу "постояти", до утворення скоринки.

10. Електричну духовку нагріваємо до 150 градусів, кладемо наші макарон і одразу зменшуємо до 140°. Випікамо до готовності (10-15 хв у залежності від духовки), даємо вистигнути і лиш тоді начиняємо начинкою.

P.S.: наші поради - це не інструкція чи tutorial, а досвід, яким діляться наші технологи.
Підпишіться на нашу розсилку
Якщо Ви бажаєте отримувати одним з перших новини від CAFFITALIA, Вас цікавлять акційні пропозиції, новинки асортименту та корисні поради - підписуйтесь на нашу email розсилку!